Care for Companies | Werkgevers
344
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-344,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Werkgevers

Care for Companies werkt met multidisciplinaire teams. Hierdoor worden klachten benaderd vanuit verschillende fysieke en mentale invalshoeken. Er wordt een dé-medicaliserend beleid gevoerd. Care for Companies maakt geen onderscheid tussen privégerelateerde zorg en bedrijfsgerelateerde zorg. Door deze aanpak verloopt de terugkeer naar werk effectiever.
Gezond aan het werk is de rode draad die door onze benadering heen loopt. Gezondheidsmanagement betekent vooral investeren in preventie, waarmee werkgever en werknemer zijn gebaat. Door uit te gaan van de positieve waarde van gezondheid creëert men vertrouwen en energie in de organisatie en schept men goede condities voor de continuïteit.

Duurzame terugkeer naar werkplek
Bij verzuim wordt er contact gemaakt met onze verzuimconsulenten. Zij hebben allemaal een (para)medische of psychologische achtergrond. Zij brengen vanuit hun deskundigheid eerst de beperkingen van de medewerker goed in kaart. Met deze bevindingen komt er meer inzicht in de mogelijkheden in arbeid en gelijktijdig wordt de terugkeer naar de werkplek inzichtelijk gemaakt, waarbij aanspraak gemaakt wordt op de eigen verantwoordelijkheid van de verzuimende medewerker. Hierbij garanderen wij een optimale communicatie tussen leidinggevende, (verzuimende) medewerker én Care for Companies. Alles is gericht op een snelle, maar vooral duurzame, terugkeer naar de werkplek; dít is ons maatwerk. Wij garanderen dat een medewerker binnen 48 uur is opgeroepen en gezien wordt door een professional.
Onze ervaring leert en bewijst dat deze aanpak een terugkerend patroon van verzuim aanzienlijk vermindert. Het gehele proces wordt gecontroleerd door geregistreerde bedrijfsartsen.

Onze ervaring leert en bewijst dat deze aanpak een terugkerend patroon van verzuim aanzienlijk vermindert. Het gehele proces wordt gecontroleerd door geregistreerde bedrijfsartsen.

Interventiecentrum
De kracht van onze organisatie ligt opgesloten in multidisciplinaire werk- en denkwijze. Uiteraard is het mogelijk om eventuele behandeling van klachten direct binnen ons eigen interventiecentrum op te starten, hiermee is beleid aangaande de ingezette trajecten gewaarborgd. Tevens garanderen wij dat interventies die in ons centrum en door onze specialisten worden uitgevoerd geen wachtlijst hebben. Uiteraard is iedere werknemer vrij om een eigen behandelaar te kiezen! Onze ervaring leert dat veel medewerkers er de voorkeur aan geven om in ons interventiecentrum te worden behandeld. Vaak zal een interventie nog dezelfde week ingezet kunnen worden.

Meer informatie?
Indien u meer informatie wenst te ontvangen of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend advies, kunt u contact opnemen met:


Roel Leeuwenburgh T 079 – 361 13 18

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.