Over ons

Care for Companies heeft meer dan 25 jaar ervaring in de arbodienstverlening. Door haar unieke werkwijze komt zij snel en adequaat bij de kern van het verzuim.

Het verzuimteam is de basis van de dienstverlening en bestaat uit (bedrijfs)artsen, gespecialiseerde verzuimconsulenten en casemanagers. Deze ervaren en gepassioneerde collega’s werken nauw samen. Snelle acties, op tijd schakelen en de situatie scherp beoordelen is de kern van het succes van de aanpak van Care for Companies. De betrokkenheid bij uw organisatie is groot en de meest passende aanpak voor u en uw werknemer staat centraal.

Onze missie

Onze missie is mensen laten bewegen en te inspireren tot fysiek en innerlijk bewustzijn. Door ‘de mens’ centraal te stellen, leveren wij individueel maatwerk. Met andere woorden: geen standaardprogramma’s!

Onze visie

De mens heeft een centrale plaats binnen onze organisatie. Wij maken geen onderscheid tussen werk en privé van de verzuimende werknemer. Care for Companies gaat uit van de mens als geheel, waarvan werk en privé kunnen worden onderscheiden, maar nooit kunnen worden gescheiden.
Wij werken met onze professionals vanuit één vestiging per regio. Daardoor werken wij snel en accuraat voor onze opdrachtgevers in de betreffende regio. Door onze regionale werkwijze vanuit één vestiging houden we ook de kosten laag. Onze opdrachtgevers zien dat direct terug in onze tarieven.

Wij zijn Care for Companies

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Scroll naar top