Verzuimtraining 'laag verzuim'

Bent u eigenaar van een bedrijf of werkzaam als HR-manager en wilt u uw verzuimbegeleiding naar een hoger niveau brengen?

Wilt u meer grip krijgen op uw verzuim en ontdekken hoe u vroegtijdig verzuim kan herkennen, zodat u niet meer achter de feiten aanloopt?

Roel Leeuwenburgh

Directeur
Care for Companies
GRATIS
Roel Leeuwenburgh

Meld u dan nu aan voor onze gratis verzuimtraining ‘laag verzuim’ waarin ik u in één dagdeel samen met maximaal 12 andere deelnemers tips en adviezen geef om uw verzuim écht aan te pakken. Mijn naam is Roel Leeuwenburgh en ik ben algemeen directeur en eigenaar van de gecertificeerde arbodienst Care for Companies. 

Tijdens deze laagdrempelige (interactieve) verzuimtraining vertel ik mijn verhaal en deel ik met jullie mijn 25 jaar lange ervaring in de arbodienstverlening gecombineerd met mijn verleden in de topsport. Ik neem jullie mee in mijn visie en vertel waar de meeste organisaties (in mijn ogen) de mist ingaan.

Ik geef praktische en bruikbare tips vanuit de topsport om uw verzuim onder het gemiddelde te krijgen binnen uw branche (+/- <4%) en daar structureel te houden net zoals vele klanten van Care for Companies. Tijdens de lunch kom ik ook graag met ú in gesprek om samen te praten over de uitdagingen die u op dit moment heeft om uw verzuim naar beneden te krijgen. 

Mocht u behoefte hebben om 1-op-1 op een ander moment verder te sparren over uw verzuim(begeleiding), dan is dat mogelijk. Ik kom dan graag bij u op locatie op gesprek om dieper op uw persoonlijke situatie in te gaan. Wacht niet langer en maak een nieuw begin.

Er zijn nog 3 trainingsdata beschikbaar

Introductie Care for Companies

Care for Companies heeft meer dan 25 jaar ervaring in de arbodienstverlening. Door haar unieke werkwijze komt zij snel en adequaat bij de kern van het verzuim. Het verzuimteam is de basis van de dienstverlening en bestaat uit (bedrijfs)artsen, gespecialiseerde verzuimconsulenten en casemanagers. Deze ervaren en gepassioneerde collega’s werken nauw samen. Snelle acties, op tijd schakelen en de situatie scherp beoordelen is de kern van het succes van de aanpak van Care for Companies. De betrokkenheid bij uw organisatie is groot en de meest passende aanpak voor u en uw werknemer staat centraal.

Programma

08:45 – 08:55: Aanvang Crown Business Center Zoetermeer
09:00 – 10:30: Verzuimtraining deel 1 
10:30 – 10:45: Pauze
10:45 – 12:00: Verzuimtraining deel 2 
12:00 – 13:00: Lunch en beantwoorden vragen

Locatie

De verzuimtraining geven we in het Crown Business Center in Zoetermeer. Het Crown Business Center is heel goed te bereiken per auto en openbaar vervoer. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op loopafstand (100 meter) en het station Zoetermeer (bus, trein en randstadrail) ligt op 5 minuten afstand van de locatie. 

Aanmelden

Onderaan deze pagina kunt u zich via ons contactformulier voor één van onze (beschikbare) data gratis aanmelden en een (eventuele) alternatieve datum opgeven. Na uw aanmelding nemen wij telefonisch contact met u op om uw aanmelding definitief te bevestigen. Ook willen we graag kort kennismaken (max. 5 – 10 min), omdat we benieuwd zijn naar waar u op dit moment tegenaan loopt binnen jullie organisatie en wat jullie uitdagingen zijn, zodat we dit (eventueel) kunnen meenemen tijdens onze training. Tijdens ons gesprek kunnen we ook eventuele vragen direct beantwoorden.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht u verhinderd zijn en de verzuimtraining niet meer kunnen bijwonen, dan kunt u uw aanmelding 5 dagen voorafgaand uw trainingsdata kosteloos annuleren. Als u zich binnen 5 dagen voorafgaand de verzuimtraining afmeldt of niet aanwezig bent tijdens de training, dan brengen wij €25,- (excl. btw) p.p. in rekening voor de kosten van de lunch en vergaderruimte.


Trainingsdata

Maandag 6 mei 2024 van 09:00 tot 13:00
Vol
Dinsdag 7 mei 2024 van 09:00 tot 13:00
Vol
Woensdag 8 mei 2024 van 09:00 tot 13:00
Laatste plek!
Maandag 13 mei 2024 van 09:00 tot 13:00
Vol
Dinsdag 14 mei 2024 van 09:00 tot 13:00
Laatste plek!
Woensdag 15 mei 2024 van 09:00 tot 13:00
Laatste plek!


LET OP! Bovenstaand overzicht houden we zo actueel mogelijk bij, maar het kan voorkomen dat een data intussen niet meer beschikbaar is. Meld u zich daarom zo snel mogelijk aan om uw plek te reserveren.

Meld u hier aan

Duurt max. 2 minuten
1Persoonsgegevens
2Bedrijfsgegevens
3Trainingsdata
4Overig
5Einde
Scroll naar top