Care for Companies | Over ons
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Over ons

Onze missie
Onze missie is mensen laten bewegen en te inspireren tot fysiek en innerlijk bewustzijn. Door ‘de mens’ centraal te stellen, leveren wij individueel maatwerk. Met andere woorden: geen standaardprogramma’s!

 

Onze visie
De mens heeft een centrale plaats binnen onze organisatie. Wij maken geen onderscheid tussen werk en privé van de verzuimende werknemer. Care for Companies gaat uit van de mens als geheel, waarvan werk en privé kunnen worden onderscheiden, maar nooit kunnen worden gescheiden.

 

Wij werken met onze professionals vanuit één vestiging per regio. Daardoor werken wij snel en accuraat voor onze opdrachtgevers in de betreffende regio. Door onze regionale werkwijze vanuit één vestiging houden we ook de kosten laag. Onze opdrachtgevers zien dat direct terug in onze tarieven.

 

Werkwijze Care for Companies
Wij werken met een multidisciplinaire aanpak. Hierdoor benaderen wij klachten vanuit verschillende fysieke en mentale invalshoeken. Er wordt een de-medicaliserend beleid gevoerd; klachten worden aangepakt bij de oorzaak. Wij maken geen onderscheid tussen privé-gerelateerde zorg en bedrijfsgerelateerde zorg. Door deze aanpak verloopt de terugkeer naar werk effectiever.

 

Gezond aan het werk is de rode draad die door onze benadering heen loopt. Gezondheidsmanagement betekent vooral investeren in preventie, waarmee werkgever en werknemer zijn gebaat. Door uit te gaan van de positieve waarde van gezondheid creëert men vertrouwen en energie in de organisatie en schept men goede condities voor de continuïteit.

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.