Care for Companies | Werknemers
348
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Werknemers

Care for Companies werkt met multidisciplinaire teams. Hierdoor worden uw klachten benaderd vanuit verschillende fysieke en mentale invalshoeken. Er wordt een dé-medicaliserend beleid gevoerd. Care for Companies maakt geen onderscheid tussen privégerelateerde klachten en bedrijfsgerelateerde klachten. Door deze aanpak verloopt de terugkeer naar werk effectiever.
Gezond aan het werk is de rode draad die door onze benadering heen loopt. Gezondheidsmanagement betekent vooral investeren in preventie, waarmee werkgever en werknemer zijn gebaat. Door uit te gaan van de positieve waarde van gezondheid creëert men vertrouwen en energie in de organisatie en schept men goede condities voor de continuïteit.

Duurzame terugkeer naar werkplek
Bij verzuim zal u als medewerker contact hebben met één van onze verzuimconsulenten. Zij hebben allemaal een (para)medische en/of psychologische achtergrond. Zij brengen vanuit hun deskundigheid eerst uw beperkingen goed in kaart. Met deze bevindingen komt er meer inzicht in de mogelijkheden in arbeid en gelijktijdig wordt de terugkeer naar de werkplek inzichtelijk gemaakt, waarbij aanspraak gemaakt wordt op uw eigen verantwoordelijkheid. Hierbij garanderen wij een optimale communicatie tussen u, uw leidinggevende en Care for Companies. Alles is gericht op een snelle, maar vooral duurzame, terugkeer naar de werkplek; dít is ons maatwerk. Onze ervaring leert en bewijst dat deze aanpak een terugkerend patroon van verzuim aanzienlijk vermindert.

Onze ervaring leert en bewijst dat deze aanpak een terugkerend patroon van verzuim aanzienlijk vermindert. Het gehele proces wordt gecontroleerd door geregistreerde bedrijfsartsen.

Interventiecentrum
De kracht van onze organisatie ligt opgesloten in multidisciplinaire werk- en denkwijze. Uiteraard is het mogelijk om eventuele behandeling van klachten direct binnen ons eigen interventiecentrum op te starten, hiermee is beleid aangaande de ingezette trajecten gewaarborgd. Tevens garanderen wij dat interventies die in ons centrum en door onze specialisten worden uitgevoerd zonder wachtlijsten kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard bent u vrij om een eigen behandelaar te kiezen! Onze ervaring leert dat veel medewerkers er de voorkeur aan geven om in ons interventiecentrum te worden behandeld. Vaak zal een interventie nog dezelfde week ingezet kunnen worden.

Re-integratie vanuit een uitkering (IRO)
Bent u arbeidsongeschikt of langer dan 6 maanden werkloos, heeft u een WAO-, WW- of WIA uitkering, en bent u niet in loondienst bij een werkgever? Dan kunt u een Individuele Re-integratie Overeenkomst aanvragen om zelf uw re-integratie te regelen.


Het UWV biedt u een Individuele Re-integratieovereenkomst, waarmee u hulp van een deskundig re-integratiebureau kunt inschakelen. De kosten hiervan worden volledig betaald door het UWV (zie www.uwv.nl). Re-inCareer is door het UWV erkend als bedrijf dat IRO’s mag uitvoeren en conformeert zich daarmee aan het re-integratie keurmerk van Stichting Blik op Werk. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie van re-integratiebedrijven Boa Borea.

Voor meer informatie over Re-inCareer kunt u contact opnemen via 079-361 5315 of per mail info@careforcompanies.nl.