Care for Companies | Interventies
271
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-271,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Interventies

Alle preventieve en curatieve interventies tot en met de terugkeer op de eigen werkplek behoren tot ons dienstenpakket (met uitzondering van interventies die door specialisten buiten CfC worden uitgevoerd).

Preventieve interventie

Naar aanleiding van de resultaten van de screening kunnen wij starten, op basis van indicatie(s), met preventieve interventie. Deze interventie doet de kans op daadwerkelijk uitvallen van de medewerker aanzienlijk verminderen.

Curatieve interventie

Deze interventie heeft als doelstelling dat de medewerker snel, verantwoord en duurzaam kan terugkeren in de (bestaande) werksituatie. Tijdens de interventie zullen wij zo veel mogelijk de-medicaliseren. Daar waar noodzakelijk en gewenst zullen wij multidisciplinair begeleiden. Tevens zullen wij de opdrachtgever adviseren omtrent vervangende werkzaamheden. Uitgangspunt hierbij is het optimaal gebruik maken van de aanwezige mogelijkheden van de werknemer. Het creëren van bewustwording en eigen verantwoordelijkheid bij de werknemer voor zijn of haar herstel, is hierbij van essentieel belang.

Wij maken gebruik van de volgende behandelaars:

  • Psychologen
  • Bedrijfsartsen
  • Ergotherapeuten
  • Fysiotherapeuten
  • Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.