Care for Companies | Verzuimregistratie
441
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-441,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Verzuimregistratie

Door de verzuimregistratie via Care for Companies te laten gaan, bespaart u veel tijd en behoudt u volledig overzicht over uw actuele ziekteverzuim. U kunt zich dan echt blijven richten op dat waar het daadwerkelijk om draait; de kernactiviteiten. De verzuimregistratiesoftware voldoet aan alle wettelijke normen voor de privacy.

De verzuimregistratie van onze opdrachtgevers vindt plaats door middel van geavanceerde, web-based software. Deze software is uiterst professioneel, betrouwbaar en vooral zeer gebruiksvriendelijk m.b.t. alle administratieve processen.

Bedrijven krijgen hun eigen inlogcode waarmee de verzuimgegevens simpelweg worden ingevoerd. In plaats van een telefoontje of fax voor de ziektemelding, voert u deze nu zelf in op de computer. Dat is dan ook het enige wat u hoeft te doen! Wij zorgen voor de rest. Dat wil zeggen; alle wettelijk vereiste verslaglegging volgens de ‘Wet Verbetering Poortwachter’ en alle vervolgacties op uw web-based invoer worden geïnitieerd door Care for Companies. U kunt deze vervolgacties op ieder moment volgen en u heeft de mogelijkheid om, op ieder gewenst moment, verzuimrapportages op te vragen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.