Samenwerking Klever Mobility

Care for Companies is samen met Klever Mobility een mooie samenwerking gestart! Ons gemeenschappelijk doel om mensen te inspireren om te bewegen heeft ons nader tot elkaar gebracht.

Wie is Klever Mobility?

Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter- en motorfietsindustrie, zowel conventioneel als elektrisch aangedreven, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever Mobility sinds hun oprichting in 2011. Hun doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en hun klanten zo goed mogelijk te bedienen en ondersteunen.

Back to work

Heel langzaam kunnen we ons weer verheugen en voorbereiden op het “terug naar het oude normaal”, terug naar kantoor. Het thuiswerken zal eindelijk minder gaan worden en iedereen zal langzaam maar zeker zijn plekje op kantoor weer gaan opzoeken.

De COVID-crisis heeft ons geleerd dat we onze efficiëntie én ons welzijn kunnen verbeteren door gebruik te maken van nieuwe technologieën. Slimmer werken en via digitale kanalen communiceren zijn een stap in die richting. Als het om mobiliteit in onze steden gaat, hebben we nog een slag te maken. 

Dit is het moment om een switch te maken in hoe we ons woon-werkverkeer inrichten. Meer bewegen, buiten zijn en zorgen voor minder C02-uitstoot door op de fiets naar het werk te gaan ligt voor de hand. Vaak is er dan één nadeel; de afstand naar het kantoor is te groot om te fietsen. Dus pakken we de auto of de trein.

Met de speed pedelecs van Klever is de afstand van huis naar kantoor met grote snelheid makkelijk te overbruggen. 

Actie bij aankoop elektrische fiets

Bij aankoop van een elektrisch fiets van de X-Series ontvang je een gratis accu fietstas van Ortlieb + een 2e 850Wh accu voor de helft van de prijs bij aankoop van de deelnemende actiemodellen! Deze actie is t.w.v. €725! 

Speciaal voor klanten (en medewerkers) van Care for Companies is de actie geldig van 1 juni 2021 t/m 31 december 2021 i.p.v. 1 juni t/m 30 juni 2021.

Boek een proefrit

Vind een dealer in de buurt

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt uitsluitend bij aankoop van een X Speed Pinion 45 , X Speed 45 , X Speed Pure 45 & X Speed Original 45
  • Deze actie geldt niet op de X Alpha 45.
  • Bij deze actie gaat het om de gratis accu fietstas van Ortlieb bij aankoop van de deelnemende actiemodellen.
  • Bij deze actie gaat het om de 2e 850Wh accu voor de helft van de prijs bij aankoop van de deelnemende actiemodellen.
  • De gratis Ortlieb accu fietstas en de 2e accu voor de 1/2 van de prijs hebben samen een waarde van €725.
  • De actie is geldig bij alle Klever dealers in NL & BE.
  • Deze actie loopt voor reguliere klanten van Klever Mobility van 1 t/m 30 juni 2021. Speciaal voor de medewerkers van klanten van Care for Companies loopt deze actie tot het einde van het jaar, van 1 juni t/m 31 december 2021. 
Scroll naar top