Bedankt voor uw interesse!

Care for Companies heeft meer dan 25 jaar ervaring in de arbodienstverlening. Door haar unieke werkwijze komt zij snel en adequaat bij de kern van het verzuim. Het verzuimteam is de basis van de dienstverlening en bestaat uit (bedrijfs)artsen, gespecialiseerde verzuimconsulenten en casemanagers. Deze ervaren en gepassioneerde collega’s werken nauw samen. Snelle acties, op tijd schakelen en de situatie scherp beoordelen is de kern van het succes van de aanpak van Care for Companies. De betrokkenheid bij uw organisatie is groot en de meest passende aanpak voor u en uw werknemer staat centraal.

Waarom Care for Companies?
 • Gemiddeld verzuim van 2%
 • Binnen 24 uur contact met uw verzuimende medewerker
 • Gerichte adviezen, waar ú iets mee kunt
 • Een arbodienst meer dan Wet Verbetering Poortwachter
 • Een arbodienst met topsport mentaliteit!
 •  
  Basis abonnement v.a. €3 per maand

  Iedere werkgever is wettelijk verplicht te beschikken over een eigen overeenkomst met een gecertificeerde arbodienst: het basiscontract. In het basiscontract staat bij welke taken u zich in ieder geval laat ondersteunen door een gecertificeerde arbodienst en haar kerndeskundigen. 

  Welke abonnementsvorm voor uw organisatie geschikt is en welk advies wij u hierover kunnen geven, hangt af van een aantal factoren. Welke factoren dit zijn leggen we u graag hier uit: klik hier. 

  Welkomstactie

  Als u een bericht stuurt vóór 1 oktober 2021, dan ontvangt u één gratis werkplekonderzoek (t.w.v. €300,-) voor u of uw (thuiswerkende) collega én betaald u bij een optimaal (basis) abonnement over de eerste twee maanden GEEN inschrijfkosten! Stel dat uw organisatie 100 medewerkers heeft, dan loopt dit voordeel al op tot ruim €600,-. 

  Pro forma opzeggen

  Vergeet niet bij uw huidige arbodienst (meestal vóór 1 oktober) pro forma op te zeggen, dan heeft u nog ruim de tijd voor 1 januari 2022 om uw keuze te maken. Wilt u van ons een pro forma opzeggingsformulier ontvangen? Laat het ons gerust weten via onderstaand contactformulier. 

  Persoonlijk in gesprek komen?

  Laat het ons weten! Als u via onderstaand contactformulier uw gegevens achterlaat, dan maken we graag persoonlijk met u kennis. 

  Stuur een bericht

  We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Scroll naar top